Midsommar, stugbesök och en tur till Hätte

Ja, det är vad man hinner med på en helg om man tillhör familjen Karlsson/Rehn (och en liten Borg på ett hörn).

Det var nog ingen som missade att det var midsommarafton i fredags och det firades med dunder och brak som sig bör i vår familj! På förmiddagen var vi hos familjen Ahlstedt/Ritz på poatis- och sillunch, senare åkte vi till Aggas (måste vi göra fler gånger!), se'n hem till oss för att fika och ha grillknytis. Vi var, hmm, ca 25 pers med nio övernattande gäster! Nu har vi dessutom visning på tisdag, så om någon kommer och pratar med mig om diverse städmaterial i veckan är det troligt att jag inte svarar på tilltal...urk! Jag spyr snart på visningsstädningar!

Ja, så blev det lördageftermiddag och vi åkte till Ludwigs kompis Liams stuga för att hälsa på (till saken hör också att vi är vänner med Liams föräldrar). De har en stuga vid "vägs ände" ca 1,5 mil från sta'n, mitt i skogen sådär mysigt som man önskar att man själv hade det ibland. Tiden där blev inte jättelång eftersom Ludwig och Liam har någon konstig hatkärlek till varandra, men det var trevligt så länge det varade!

Så blev det söndag och en glass och en "känna på vattnet-stund" i Hätte, visningsstädning och ett allmänt "Phu!", snart kan man lägga sig och sova. Men en underbar Ludwighelg, som alltid!

Herregud, vad långt inlägget blev! Undra om jag har plats med lite bilder? Jag provar!


 Ludwig testar att hamra i en spik i Aggas. Full koncentration!

 Hugo testar Mikaelas krans. Lite för stor...

 Ludwig bjuder upp till sommarfest i garaget. Haha, det var en syn :)

 Hugo tävlar i femkampen...

 Tre busungar i en hammock- Ludwig och Hugo med gemensamma kompisen Liam.

 Hugo busar med Stephanie...

 ...och hennes storasyster Jennifer.

 "Vad kallt det var!", utbrast Ludwig när han känt på vattnet i Hätte.

 Nyfikenhet i ett nötskal :)





Glad midsommar!



...(hittade ett kort på 2008's midsommartårta)
och hoppas det inte regnar på er för mycket imorgon!


Pappas pojke

Känsliga läsare slutar läsa nu...

...ok...

När Niclas intog toaletten förut med en serietidning i handen kommer Hugosötisen och backar intill pottan. Pappa fattar vinken och hjälper Hugo på plats. Pappas pojke både till utseende och sätt:


Lite på sniskan, men ändå...

Så kommer det ett par bilder nu pö om pö från bröllopet häromveckan.
Pappas pojke, som sagt, men mammas lite också :)

  
Finns nog likheter både "här och där" eller vad tycker ni?

Såhär fina vet jag inte när vi kommer vara nästa gång, så gäller att föreviga här på bloggen:

 
Jag hoppas att jag kan lägga in lite bilder på brudparet också, men känner att jag vill ha deras tillåtelse först...

Dagen D

Idag kom den! Dagen D. DEN DAGEN- Hugo satt på pottan för första gången. Hans elaka mamma var där med kameran samtidigt som jag bad honom att ta i och säga "iiiiii". "Iiiii" säger Hugo med ett leende och bjuder på följande fotoserie. Att det inte kom något i pottan är mindre viktigt. Det roliga är att han börjar visa intresse för att sitta där. Både med kläder och utan :)

  

Naturligtvis kommer det både bröllopsbilder och Gotlandbilder här så småningom. Håll utkik!

(ps. Klaga inte på ljuset på bilderna, det var solen som envisades med att lysa genom fönstret...)

Bröllop och födelsedag

Hej hopp vad mycket trevligt som händer i juni!

Igår var det, som många av er vet, bröllop mellan Niclas syster Hanna och hennes Jonny. Det var en otroligt fin vigsel, men jag satt hela tiden och tänkte "vad fort det går". Samma sak under middagen; kändes som att tiden gick alldeles för fort! Men så blir det ju ofta när något som man väntat på väldigt länge äntligen händer! Som ni förstår var både Ludwig och Hugo oerhört fina denna dag, men att få en hyfsad bild på de båda är dömt att misslyckas. Denna bild är från morsdag. Tack, mamma för den underbara maten!

Efter godkännande från brudparet hoppas jag på att kunna lägga ut lite bilder från även bröllopsdagen, men så länge får ni hålla er till godo med detta hjärta som undertecknad knåpade ihop till de tu:

Har man rykte om sig att vara kreativ och pysslig är det så att man även kan få göra menyerna och placeringskorten :)

SÅ vad händer annars, undrar ni? Det är ju en viss person som fyller år på tisdag och mitt i alltihopa har det bakats härhemma- ni av alla borde veta vid det här laget att JAG ÄLSKAR ATT BAKA! Det och pärla är terapi för själen! Då jag inte är hemma på min födelsedag (åker ju till Gotland med jobbet idag) blir det fika nästa helg istället för imorgon som vi brukar, men hörni släktingar: håll ut! Bakverken får ligga i frysen ett tag till!

Ha en underbar vecka!


Tiden rullar...

Nu är det mycket som rullar på ordentligt, både jobbmässigt och privat. Tur då att det bara är trevliga saker som bröllop, födelsedag, Gotlandsresa, skolavslutning och sommarjobb!

Någon gång i mitten av juni blir jag ledig och kommer vara ledig/arbetslös i en månad (minst). Beror på om det blir något resultat av jobbansökningarna som jag skriver nu...

Bifogar en underbar bild på Hugo när han låtsasåker en bil på ICA. Tror inte att jag lagt in den innan:

Ni som har sett Shrek-filmerna ser kanske likheten: vårt lilla träsktroll :)


RSS 2.0