Genombrott

Åh, hjälp vilket genombrott Ludwig har haft idag! Han har lärt sig läsa! Han har tragglat och bokstaverat ett bra tag nu och idag släppte det! Ni kan ju tänka er vad stolt han blev!

Martina är här på besök och vi myser i största allmänhet. Ikväll valde Hugo att somna i myshörnan mellan sofforna. Det tog sådan tid att starta filmen på surfplattan att hans hund fick låna hörlurarna :-)


Halmstad & Gekås

Efter att ha firat Martina i Halmstad i helgen, hamnade jag och två kompisar på Gekås på vägen hem. RIKTIGT roligt att se Ludwig nöjd (Hugo blir alltid det). Vad Ludwig var så glad över? Ett par hörlurar till surfplattan :-) Hörselskydd, keps och simglasögon ingick också bland inköpen :-) Så även glitterlim och lego...

Febrig Hugo

Vi klarade oss bra i vabruari (februari), men nu är vi visst hemma tisdag-torsdag p.g.a febrig och täppt Hugo. Jag kan inte påstå att det märks på honom på dagarna, men de senaste två nätterna har han sovit ganska oroligt...Men är man relativt frisk på dagarna hinner man ju med lite roligheter. Hittills har vi mest lekt "Labyrint", men har även trädgårdsarbetat, badat och myst i största allmänhet. Härnäst ska vi göra en glitterdeg och det är precis vad det låter som: playdoo med glitter!

På bilderna spexar Hugo och killarna sitter framför brasan och äter pizza- en "sjukförmån" :-)


RSS 2.0