Hög feber

Helgens kalas när Hugo lekte myra och krabba med sina kompisar och julmarknad i Adelöv igår satte sina spår. Niclas jobbar i Sthlm i veckan och vad händer? Jo, Hugo som varit frisk länge får feber på förskolan...Nu sitter jag bredvid en kamin på 39, 4 grader...Ludwig bor hos Jessica och Robert ett par dagar och Hugo och jag börjar förbereda för advent. Bjuder på en bild från igår. Vill ni se mer av min grannes heminredning, sök efter gruppen "Lantlig lycka" här på fb.


Jag ser det snöar...

I eftermiddags tillverkade vi årets första snögubbe! Vi hade snöbollskrig och Hugo frågade: "Mamma, är det här en alldeles riktig snöboll? En perfekt cirkel? "Ja, det är det", svarade jag. "Attack!" blev svaret, se'n var snöbollskriget igång...

Bröllop

Slappar i bilen och pratar om gårdagen då Camilla och Henrik gifte sig i Wennergren center. Magiskt!


Födelsedag!

Hugos sammanfattning av dagen var att det "var en stor födelsedag" och vi kan bara hålla med!


Bowling på schemat

Det var visserligen en vecka se'n nu, men bjuder på bilder från förra helgens höstlovsavslutning: bowling. Det var Hugos första och vi blev tipsade om att han fick använda sig av "hålla mellan benen och kasta-tekniken". Stödrännorna upp, så var det bara att kasta! Killarna var lyriska och kl.19 samma kväll låg båda och sov, något som aldrig har hänt tidigare i deras liv!


RSS 2.0