Påsken fortsätter...

Kreativa barn!

Påsktider

Hugo är sjuk, så härhemma firar vi påsk för oss själva- vi siktar på att vara med på två middagar i helgen (varav ett knytkalas hos oss).

Kl. 6.45 imorse hade Ludwig dukat påskbordet och senare var han påskgubbe i ca 5 minuter. Hugo har inte brytt sig så mycket, utan mest "flytit med". Det vi kan berätta om Hugo är att han går i kalsonger alltmer härhemma- härligt eftersom det är på hans initiativ och det går ganska bra :-)

 
 
Vad vi åt? Spagetti och köttfärssås! 
 

Sparkcykel

 
ÄNTLIGEN så har vi fått Hugo att förstå att det kan vara roligt att gå ut ibland! Det lilla fenomenet som har fått honom att ändra inställning är en liten blå sparkcykel, arvegods efter Ludwig, som vi tog fram här hemma i helgen.

Hugo är SÅ stolt över sparkcykeln! Han reser sig upp när han faller, men när han skrapade upp halva ansiktet tidigare idag var det inte lika roligt längre...

Som ni ser på bilderna har vi vår i Taleryd. Vi hoppar hage, blåser såpbubblor, spelar tennis och såklart...åker sparkcykel!

 

Nyklippt

 
Så testar vi denna frisyr: lite kortare på ena sidan...
 

Vill inte vara med...

Barnen härhemma är inte så jätteintresserade av att vara med på kort. De gömmer sig och springer undan, men några bilder har det blivit, eller försök iallafall...

Hugos "out-fit" som ni ser där han sitter i trappan är det han numera klär på sig på morgonen när han iträder rollen av "apkungen", en figur som ingår i en av hans favoritserier. Det som gäller då är Bamsetofflorna, febertermometern (det ser väl alla att det är ett trollspö?), handväskan, "datorn" och hjälmen. Söt som få!

Ibland sätter vi oss ner och varvar ner med en pärlplatta eller en skål fruktsallad. Behövs inte så mycket för att förgylla tillvaron!


Varningsskyltar

Igår satte jag upp "varning för Rehn" på Hugos rum. Ludwig ville ha en likadan, så det var bara att ta fram papper, penna och sax. Resultat: "varning för Borg"!

RSS 2.0