Höstbestyr

Bilderna talar för sig själva...Älskar bilden där vi tar ner studsmattan! Killarnas kroppsspråk säger allt!
Innan höstfixet i trädgården var kusin Leo med föräldrar här och fikade, umgicks och fixade i garaget.
"Tripp, trapp, trull" på bild:
 
Dagens nyheter är att vi idag upplevde en av höstens höjdpunkter- Hugos utvecklingssamtal. Alltid lika roligt att höra hur det går för honom på förskolan! Vår uppfattning delas av personalen- Hugo är underbar!

Huvudfoting

Förra gången jag bloggade missade jag en av de finaste bilderna från Stockholmshelgen- Hugos första "huvudfoting". Uno visade hur man skulle göra och Hugo skapade denna fina figur!

Annars har ju Ludwig hunnit fylla fem,s e'n sist (fyllde 18 oktober). Naturligtvis var jag, Niclas och Hugo där tillsammans med en "drös" andra som också ville fira. Ludwig fick många fina presenter som glassmaskin, kick-bike, radiostyrd bil, skiva, träningskläder, m.m. Det roliga är att han gick och letade hemma här förut efter mer paket och vill att det ska vara kalas igen så han får ännu mer presenter- Hmm, när ska han bli nöjd? Det roliga är att vi ska ha barnkalas här om en vecka + att min familj kommer om två veckor och han inte har fått allt av oss än, så han ska nog bli nöjd...Får vi hoppas iallafall...Tur att det snart är julafton...

Stockholmsresa

 
Så har vi då landat hemma igen efter en supertrevlig helg, på treåringars vis, i huvudstaden. Mycket lek och bus har det blivit, både hemma och i lekparken. Vi hann även med ett besök på Aquaria- mysigt värre! "Åskan" i regnskogen var ingen höjdare för killarna, men tur att ovädret slutade så de kunde gå äver "Kaptens kroks bro". Hugo tyckte nog att han var i paradiset eftersom det visade sig att Nemo bodde där :)
Överlag en jättemysig helg! Nu längtar vi till Uno kommer och "leker på Hugos jum" i november!
 
 

Lördagsgodis och vinglande framfart

Vart tog helgen vägen? Så kanske ni tänker varje helg, men för mig brukar det inte vara så. Just nu har jag den skumma känslan av att det är fredagkväll fast det i själva verket är söndag. Bådar inte gott inför jobbveckan...Tur att det bara är fyra dagar den här veckan eftersom jag och Hugo åker till kusin Uno på fredag. Längtar!

Senaste veckan var en STOR vecka för Ludwig eftersom han lärt sig cykla! Han sa till sin pappa en dag att han inte ville ha stödhjulen längre, de togs bort och han svichade iväg! Idag cyklade Ludwig och jag till bondgården 2 km härifrån och hade förmånen att bl.a få se en kalv som fötts idag på morgonen. På hemvägen var det någon som blev trött i motvinden (inte jag) och fick hämtas med bil av Niclas. Inte lätt att vara liten...
 
Hugo är glad eftersom han fått lördagsgodis. Det kan man både äta och dekorera sig själv med:
 
 
Killarna har även lekt mycket med rutschkanan i helgen. Härligt att höra dom skratta tillsammans!
 
 
 
 

Utveckling

Vad stolt jag blev tidigare idag när Ludwig visade upp sina senaste färdigheter. Han har lärt sig att CYKLA!

På några sekunder såg jag hela hans barndom, fram till nu. Hur stolt man har varit för varje framsteg och att vi blir så berörda och fascinerade när ytterligare en färdighet blir till.

Den här veckan: att kunna cykla.

15 timmar

Lustig känsla att Hugo kommer klassas som ett "allmänförskola-barn" fr o m nästa vecka.

Även en lustig känsla att Niclas kommer hem imorgon och stannar hemma på obestämd tid.

Lustig känsla nr 3 är att vi inom kort kommer lägga ut vårt hus på Hemnet igen och

Lustig känsla nr 4 att vi är överens om försäljningen...

Någonstans mitt i allt är jag oerhört stolt över min son och att han är exakt så underbar att man nästan blir tårögd!

RSS 2.0