Tornerspelen

Gör ett försök att ladda upp bilder från Tornerspelen på Visingsö. Vilken atmosfär!

Utkast: Aug. 20, 2013

Lite bilder...

Utkast: Aug. 19, 2013


Ludwigs första skoldag

Oj, vilken dag Ludwig haft idag! Han verkar haft det hur bra som helst och vill tillbaka imorgon igen- ett gott betyg! Jag är SÅ stolt över honom!

Sista dagen på sommarlovet laddade vi upp med tornerspel. En upplevelse som vi säkert kommer vara med om fler gånger!


Skolstart

Inte förrän nu egentligen, när jag skriver om det, inser jag vilken stor dag som Ludwig har framför sig idag
 
- Han börjar skolan! Jag och Hugo har fått äran att lämna och hämta Ludwig på skolan. Däremellan ska vi mysa, bara Hugo och jag ♥

Uppladdningen inför höstterminen avslutade vi igår med tornerspel och medeltidsmarknad på Visingsö. Vilken upplevelse!


Nöjda barn

 
Skrev ett långt inlägg som handlade om nöjda barn (finns det något bättre?). Mobilen strulade och inlägget försvann, men lite bilder ska jag försöka bjuda på :


Nöjda barn

Finns det någonting bättre än nöjda barn? Hugo och Ludwig har avverkat första vecksn på ny avdelning på förskolan och ett helt nytt fritids. Vi är supernöjda allihopa! Jag håller på att avrunda min andra vecka som heltidare och Niclas har bara en vecka kvar i Stockholm!

Det som gäller i augusti är klippning, nya ryggsäckar +att Ludwig fått en ny cykel (självklart svart med döskallar...) På måndag är det Ludwigs första skoldag, så då har jag tagit ledigt. Härliga tider!


Inlines, en cykeltur och ett fång rosor

 
Rubriken sammanfattar dagen rätt bra, tycker jag. Idag firade jag och Niclas 11-årig förlovningsdag och tog med Hugo och Ludwig på finlunch på Golden Thai. Tidigare hade Niclas överraskat mig med en bukett rosor från trädgården-romantiskt!

Efter lunchen köpte vi skate-skydd till Ludwig (vi hänger en del i skateparken) + att han fick ett par inlines av sina föräldrar. Han hoppade jämfota av lycka och ville hem och testa direkt. Jag åkte en del inlines själv när jag var mindre och tyckte han hade talang. Hugo, som var lätt avundsjuk, fick testa, men fortsatte med att cykla på sin trehjuling efter några minuter...

Jag och Ludwig cyklade 6-kmrundan och jag var superimponerad att han orkade runt. När vi kom hem var det Hugos tur att köra en sväng med trehjulingen. Han nöjde sig med att köra till skogskanten eftersom han var rädd för trollen, jättarna och monstren...

En mysig dag, såhär sista vardagen på semestern. Killarna har lyxtider eftersom Niclas är pappaledig nästa vecka :-)

 

RSS 2.0