En liten tripp

Imorgon åker jag och Hugo på en liten tripp till kusin Uno. Det ska bli SÅ kul!

Håll utkik efter en liten "rapport" om våran Valborgsmässohelg. Kram!

Sprickfärdig av stolthet

Dagis och jobb har rullat igång så smått igen och det va' nästan så jag blev lite tårögd när vi idag fick hem Hugos alldeldes egenkomponerade påskteckning- hans första pyssel helt på egen hand! Det fina med det hela var också hans stolta min när jag frågade om han hade gjort den själv. Jag delar med mig av miraklet:



På hyllan låg också en kopia av Hugos första utvecklingssamtal, eller rättare sagt; inskolningssamtal.
Herregud, jag är så stolt så jag nästan spricker!



Glad påsk!

Oj, vilket väder vi har! Helt otroligt! Förra veckan slutade ju med feber och sådär höll det på i tre dagar, ena stunden 39, andra 40 grader- upp ner, upp ner...se'n bestämde sig Hugos kropp för att det var slut på det febriga och vi har kunnat vara ute på trädgården och njutit av solen på allvar.

Underbara bilder på Hugo en fikastund på altanen:





När det gäller mig själv funderar (i år igen) på om jag är pollenallergiker. Jag är "däppt i däsan" och allmänt halvdan, men klart jag inte är allergisk mot allt det vackra som är just nu. Eller?

Måste bara flika in en bild på underbara Ludwig som har fått ett nytt vrålåk i dagarna. Som mittenbilden på Hugo här ovanför säger ibland en bild mer än tusen ord:


Lite av varje

Herregud vilket 50-årspartaj vi var på igår! Lars som fyllde 50 och hans fru Mia spexade och tjoade hela kvällen (tillsammans med oss andra naturligtvis). Klädkoden för kvällen var "rolig hatt". Såhär såg vi ut:



Hugo har sovit över hos sin mormor och morfar. Vad jag vet har de lekt med klädnypor, plockat blommor och varit hos gammelmorfar Harry (min morfar) på äldreboendet Uvaberg. Här en underbar bild från sist vi var där och Hugo hade fruktstund i soffan:


Dagens pyssel och en gnutta vår

Idag är det måndag och det betyder att jag och Hugo haft en mamma-Hugodag. Jag har återigen funderat över hur jag hann med de där "runtomkring-sakerna" när jag jobbade heltid, sådana saker som jag trycker in på måndagarna nu...Idag= Rubensson har varit här och fixat med vattenpumpen, jag har lämnat av sommardäcken till verksta'n där de ska bytas på torsdag (fyra nya däck, någon som vill betala???) + att vi varit på banken för att fixa med huslånet. Däremellan har jag och Hugo varit på öppna förmiddagen, handlat, tvättat bilen ut- och invändigt samt att jag har scannat mig.

Vill inte skryta, men har hunnit en hel del!

Bifogar bilder från påskpysslet på familjecentralen och dagens sötaste kund på ICA:



 

Verbalt barn

Så äntligen, igår släppte det! Hugo har länge gått och konverserat på sitt eget lilla gulliga vis utan att vi alltid förstått det som sagts, men igår två ord på rad som inte gick att misstolkas:

situation 1:

En nyvaken Hugo ligger och småpratar i sängen kl.6.30 när en mindre duns ljuder genom rummen, följt av "Oj, tutte". Såklart: Hugo tappade nappen i golvet och ville påkalla detta för sina förvirrade föräldrar.

situation 2:

Hugo är ensam hemma med pappa och går demonstrativt till skafferiet och utbrister: "Pappa kaka". Vad gör pappa? Tar fram en kaka naturligtvis!




Ny lägenhet och vår i luften



Nöjd kille 1: Gekås-shoppingen i lördags resulterade bl.a. i nya vårkläder till Hugo-mannen. Lite för stor jacka (kan han ju ha den i höst också...) och ett par perfekta skor- en supernöjd kille som fullkomligt ÄLSKAR att vagga runt på trädgården härhemma!

Nöjd kille 2: I helgen som gick flyttade Ludwig till en större lägenhet på Ringvägen 8samma som han bodde innan) med sin familj. I huset bredvid bor hans kompis Liam och glädjen gick inte att ta miste på när de vår-upptäckte den stora baksidan med sandlåda, leksaker och en träkoja. Härligt med vår!


RSS 2.0