Hösten knackar på dörren

Nu kommer hösten krypande så smått- graderna går neråt och det känns nu tillåtet att gå med mössa lite då och då och tända ljus inne på kvällarna. På tal om ljus: Kan ge ett varmt tips angående affären "Äppelmynta" i Hestra. Har ni inte varit där- åk dit! Finns allt möjligt inom blommor och ljus till bra pris + en supermysig cafédel. Har inte öppet så jätteofta, men borde kunna gå att läsa på nätet...ons-fre eftermiddag är det iallafall...

Annars var vi i skogen imorse och tittade om äpplena låg kvar som vi lämnade där sist- det roliga var att de faktiskt var borta. Hugo hade en teori om att det var "djurena" som ätit upp dom och så var säkerligen fallet.
 
I helgen har vi även hunnit med att fira fem (?!) födelsedagar med allt vad det innebär: igår firade vi Hugos kusiner, Eddie och Angel, samt faster Emma (och åt supergoda kräftor). Idag firade vi kusin Leo och hans mamma Emelie och åt, mumsade och lekte där också.

Slurp, säger jag bara!
 
Här pysslar killarna med löv från trädgården- en klassiker!
Hugo på Salong 2001
 
Inte alla (snart) 2-åringar som har en BMW i garaget. Ludwig och Hugo stortrivdes hemma hos Leo!

Testar surfplattan

Testar att föra över bild och film via surfplattan...

Testar surfplattan

Testar att föra över bild och film via surfplattan...

En groda och en loppis




Idag stod jag på loppis för tredje gången i mitt liv och känner mig helnöjd! Vinsten blev ca 1500:- och då var jag där mellan 9-15, så det är en rätt ok timpeng! Resten som blev över skänker jag till Röda Korset imorgon...

Annars var jag och Hugo i lekparken vid Gillet i veckan. Förutom att vi höll på att bli uppätna av änder envisades Hugo med att förtrolla mig till en groda (till hans stora förtjusning). Leken fortsatte i torsdags när jag, Niclas, Ludwig och Hugo släppte loss på tivolit på Adelövs marknad och i fredags då jag tog med småkillarna på en skogsutflykt. Ludwig gick in för att packa ryggsäcken till hundra procent och dukade upp det så fint på en sten i skogen. SÅ kul att se killarna samla pinnar och skrika stora höstskriket. Ett av de bästa ögonblicket var när Hugo hittade ett "dinosauriespår" och gick in för det med liv och lust (bilden där han går i en avlång vattenpöl):





RSS 2.0