Genomkollad

Senaste tiden har Ludwig blivit granskad av tandläkaren, astmaläkaren och socialen. Vi konstaterar att han är "godkänd" och bara hur go' som helst på sitt egna lilla vis.

När det gäller astman har Ludwig ansträngningsastma, så det vi ska tänka på är att meficinera innan t.ex. boxningen. När det gäller socialen var de på hembesök här idag och pratade om ditt och datt. Ludwig hann att visa alla sina sidor när handläggaren var här, vilket var bra, tyckte vi. Hugo fick kontakt med handläggaren och smög på bakifrån och kittlade henne med jämna mellanrum. Härliga barn! Senare på eftermiddagen satt jag och killarna och pysslade. Det här är Hugos skapelse. Ni ser väl rosen och bokstaven H?
,

Framme!

Vi fredagsmyser hos Martina i Trönninge och jag är SÅ stolt över killarna! Resan gick hur bra som helst och grabbarna var glada hela resan och vi ser fram emot en mysig helg! Ikväll har jag fått bevis på att killarna VET lite hyfs, även om de inte alltid visar det...Martina rapade och Hugo säger "Man ska säga ursäkta!". Senare svär hon och Ludwig vänder sig om och blänger på henne...Samma människa (Martina) som ikväll gick med mig och killarna på deras livs första fotbollsmatch. Vilken upplevelse! Gäller att passa på när andra halvlek är gratis...


En dag med släkten

Tidigare idag var jag och Hugo hos min morfar på Uvaberg. Så mysigt att se dom bygga lego och leka med smådjur tillsammans! Hugo höll morfar i handen och anförtrodde honom små berättelser från sitt liv :-)
Senare på eftermiddagen blev det kalas (igen) för Niclas. Den presenten som jag ser fram mot mest är den som blir av om en vecka då hela familjen åker till Martina i Trönninge! (Niclas, Nicke och Martina ska kolla på fotboll)

Cykeltur

Var ett tag se'n jag kikade in här o ville mest bara säga att vi mår bra. Bifogar somriga cykelbilder på killarna:

RSS 2.0