Konkurrens

Nu har jag nystartat min smyckesblogg igen, den här gången under namnet www.zmyckadig.blogg.se Känns ju bara hur bra som helst!

Armband med lås

Tuffa armband i julens tecken, 60 kr/st.

Julsmycken

Här kommer lite bilder på smycken som jag gjort nu till jul:
Gummibandsarmband 40 kr/st eller 3 för 100 kr
 

 

Armband med lås, 60 kr/st

Bara att beställa!
Hör av er!

Dinosaurietåget


Ett födelsedagsbarn

Idag fyller världens mest underbara Hugo tre år. Tur i oturen har jag haft feber idag och alltså stannat hemma från jobbet, så idag har alla i familjen slasat runt i myskläder och slappat och haft det rätt bra efter omständigheterna. Det planerade kalaset blev inställt, men frågar ni Hugo så tror jag att han har haft en toppenfödelsedag- naturligtvis med inslag av paket, glass, födelsedagssång och tända ljus!

Hjälpreda

I helgen har Hugos rum fått sig en rejäl omvandling. Inga stora projekt, mest "ut med gammalt och in med nytt". Här testar han först den gamla bokhyllan och se'n den nya. Alla är supernöjda och jag skulle vilja påstå att Hugo numera har husets mysigaste rum. Fler bilder kommer så småningom...
 
Tackar mamma för den goda maten på Ekliden idag och tackar pappa för den förtidiga julklappen (se ovan).

Hjälpreda


Helgen i bilder

 
En blandad kompott av händelser från en helg som var hur lyckad som helst!
 
Två kalas och ett allahelgona-firande har vi upplevt (barnkalaset idag publicerar jag inte eftersom jag inte vet om Ludwigs kompisar får vara med på bild). Ludwig var nöjd efter allt ståhej: Skattjakt, lekar och glass, det gör nog succé his de flesta barn!
 

RSS 2.0