Framsteg på två olika sätt

Ännu en s.k Ludwighelg ligger bakom oss och vi har konstaterat att de små pojkarna börjar bli stora. Det var många små saker hela helgen som gjorde att vi kom till den slutsatsen, men det största som hände var definitivt att Ludwig somnade i sin egen säng! Visst han sov bara några timmar där innan han kröp ner hos Niclas i gästsoffan (Niclas låg i den i Ludwigs rum så Ludwig skulle vara trygg om han vaknade och vaknade gjorde han, men missade att Niclas låg där och kom halvgråtande ut i TV-rummet...), men ändå: vilket framsteg! Natten innan sov han hos mig i dubbelsängen. Härligt!

Tidigare har vi haft Ludwig nere på natten och Hugo uppe, men Ludwig har under en period gett oss små hintar om att han vill sova i sin säng, så den här helgen tänkte vi att vi skulle testa och det gick hur bra som helst! Slutmålet är att han ska sova själv i eget rum hela natten, men det kommer nog ta en liten tid innan vi är där.

På tal om eget rum...Se'n Hugo fick eget krypin har han sovit helt ok. Vissa nätter sover han hela natten, andra vaknar han och vill ha välling, men somnar om direkt efter i egen säng. Jag säger då det. Fåtöljen, som tidigare stod på kontoret, står fortfarande kvar i rummet men på annan plats så den har blivit lite nyupptäckt av Hugo- att jämföra honom med en apa skulle vara en underdrift. Förut klättrade han upp på skrivbordet...

Ludwig börjar bli mer och mer mån om sin lilla kusin. Han kan säga saker som "sch, Hugo sover" och det är imponerandei våra öron. Det roliga var också förut när han såg en kladdig glasspinne på köksgolvet utbrast "Herregud" och stegade bestämt till papperskorgen :)

Den här bilden är ett par veckor, men SÅ mysig. Ludwig tyckte att endast EN leksak var för lite:


Kommentarer
Postat av: Therese

Vad skönt att nätterna börjar bli bättre! Hugo stördes väl av dina snarkningar! :P

Jonathan sover också i eget rum nu, men brukar vakna och vara ledsen efter ett par timmar så då brukar han få somna om hos mig så bär jag in honom till sitt igen. Är ensam hemma varannan vecka nu då John jobbar i Karlskrona..blir lite ensamt emellanåt, speciellt på kvällarna och nätterna, men, men..det får väl gå, bra betalt jobb ju! :)

2011-01-16 @ 21:23:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0