2011

Julafton "avverkades" med en rasande fart, det blev juldagen och det blev nyårsafton. Härhemma var vi 10 vuxna, fyra barn och en hund. En spännande och bra kombination konstaterade vi. Som väntat skällde hunden på diverse smällare och raketer, men mycket av det var innan barnen sov, så det gjorde inte så mycket. Ludwig och två av våra vänners barn var orsaken till hundens oro- tre överförtjusta barn som sköt smällare och några raketer, naturligtvis tillsammans med en vuxen (d.v.s lilla mig). Annars blev det mest småprat om ditt och datt, en hel del wii:ande och ännu mera mat. Underbart och trevligt precis som det ska vara!

Hugo och Ludwig somnade vid 21-22-tiden och man kan tycka att de missade hela kalaset, men det roliga var att så fort Ludwig vaknade på nyårsdagen pratade han om smällarna och raketerna som att DET var den stora grejen. Då skulle han varit med vid 12-slaget...Det roliga var att det regnade och blåste rätt så bra hela natten, men vi tände ljus mot eventuellt strömavbrott och tog på oss ordentligt för att trotsa vädret. Det fräcka är att vi såg Frinnaryd, Gripenbergs och Linderås fyrverkerier o det kändes lite coolt.

Här kommer en mysig nyårsaftonsbild på grabbarna grus:



Dagen efter var det två glada barn som hittade kassen med tomburkar. Jag fick en bild av hur det blir om sisådär 15 år. Usch, vad oroliga vi kommer vara!





Gott Nytt och God Fortsättning!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0